Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albiol a TV3 :”Yo Telecinco no la pago, TV3 sí” i tant TV3 com Catalunya Ràdio “s’han convertit en el principal instrument d’agitació del procés”

Comparteix
330Shares

El líder del PPC, Xavier García Albiol, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha retret a la presentadora, Lídia Heredia, el paper de la televisió pública, en el procés. Albiol, d’inici, va considerar que “el gran error de l’Estat” durant la Transició, va ser “cedir les competències en Educació a les comunitats autònomes”. El dirigent creu que algunes escoles “han manipulat” a favor de l’independentisme. “Jo ja sé que no els agrada que digui això”, li va dir a Heredia.

La periodista li ha recordat que “en aquestes manifestacions hi ha gent de totes les edats, gent que en cap cas ha anat a l’escola en els últims 60,50 o 40 anys. Què els ha passat? No em digui això de TV3 perquè ja ens agradaria tenir un 50% de share que expliqués les xifres, perquè és el que dirà a continuació “.

Albiol ha replicat que “l’instrument principal del procés són els mitjans públics de Catalunya”. “Ens limitem i tractem de fer periodisme”, ha assegurat llavors Heredia. “I en tot cas no surten els números, TV3 no té les quotes d’audiència per justificar que ha abduït aquest 80% de catalans que volen votar”, ha afegit.

El dirigent del PPC ha insistit que tant TV3 com Catalunya Ràdio “s’han convertit en el principal instrument d’agitació del procés”, a més de considerar que no representa la societat catalana perquè “hi ha un 50% que no som independentistes”. Heredia va assenyalar llavors que els catalans “tenen un munt d’oferta televisiva”. “Sí, però sap que passa, que Telecinco jo no la pagament, i TV3 sí”, ha respost Albiol. Heredia va sentenciar llavors que “podríem parlar de TVE”.

Comentaris
Comparteix
330Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. remigio III remigio III

    Nosaltres els Valencians les paguem totes però el regim ens impedeix veure les catalanes i en canvi ens mortifica imposant-nos les d’idiologia feixista madrilenya. El cinisme d’aquest borbònic és tant o més gran que el seu físic. Clar que és del pp. Certament caldria dir: no el pp de Catalunya sinó el pp a Catalunya, Al País Valencià o a Ses Illes. El pp és el franquisme destructor que ens ha portat fins aquí. Apàtrida i manipulador corruptor i corrupte. El dimoni per a castigar-nos, no ens envia a l’infern, ens envia al pp.

Deixa un comentari