Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

VÍDEO ÚLTIMA HORA | La presidenta de les Corts d’Aragó, ferida després de rebre un cop d’ampolla al cap durant la asamble de PODEM pel diàleg amb Catalunya

Comparteix
584Shares

Un grup d’ultres obliga a bloquejar les portes de l’assemblea de Units Podem
Els ultradretans han agredit la presidenta de les Corts d’Aragó, Violeta Barba, després llançar-una ampolla al cap quan estava esperant un taxi per anar-se’n.

Agents de la Policia Nacional impedeixen accedir al poliesportiu en què se celebra l’assemblea pel diàleg de Saragossa a prop de 400 ultres amb banderes d’Espanya i alguns símbols preconstitucionals que increpaven de manera violenta a polítics i periodistes.

Un grup de més d’un centenar d’ultres ha amenaçat i increpat a càrrecs electes i treballadors de premsa a les portes de l’edifici en el qual Units Podem celebra la seva assemblea pel diàleg a Catalunya.

Portant almenys dues banderes preconstitucionals -segons diversos testimonis-, els ultres han intentat entrar al poliesportiu Club Segle XXI, el que ha obligat a la seguretat del recinte- costat de la de podem- a bloquejar les entrades i sortides del recinte.

Els ultradretans han agredit la presidenta de les Corts d’Aragó, Violeta Barba, llançant-li una ampolla al cap mentre estava esperant un taxi per anar-se’n del recinte.

Els ultres, alguns d’ells acompanyats de menors d’edat, no han cessat de cridar “¡Que viva España!” i s’han acostat a alguns periodistes que han sortit fora del recinte per advertir-los que “vagin amb compte amb el que publiquen”.


Segons ha pogut saber Públic, alguns d’ells pensen quedar-es les portes del poliesportiu fins que Pablo Iglesias – a qui han insultat diverses vegades amb crits de “fill de puta” -.

La Policia Nacional manté els ultres a uns metres de les portes. Entorn de les 12.00 hores era possible sortir del poliesportiu, però la seguretat del centre recomanava no fer-ho, i no descartava que fos impossible tornar a entrar.

Comentaris
Comparteix
584Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. enric llobregat enric llobregat

    Entre unos y otros parece ser que cada dia hay mas ganas de volver al 36 version 2.0

Deixa un comentari