Press "Enter" to skip to content

Una exministra del PSOE encén Twitter demanant el cap de Puigdemont i Forcadell

Puntuació dels lectors

Maria Antonia Trujillo, l’exministra socialista d’habitatge durant el govern de José Luís Rodríguez Zapatero, ha encès les xarxes amb diferents piulades al seu compte de Twitter on reclama els caps del president Carles Puigdemont, de la presidenta del Parlament Carme Forcadell, i dels màxims responsables de l’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart per “castigar” els suposats “atemptats a la Guàrdia Civil” en les darreres mobilitzacions. “Tot arribarà” sentencia en la piulada.

No és el primer cop que Trujillo encén les xarxes. El 15 de desembre del 2013 va preguntar en to despectiu a Twitter: “A veure, per quins assumptes importants serveix, saber català?”. Una pregunta que va motivar una pluja de retrets, fins i tot de dirigents del PSC. Lluny, però, de rectificar, va respondre amb una altra piulada apujant el to: “Ahir vaig preguntar per a quines coses importants serveix saber català. Excepte dos o tres, ningú ha respost. Això sí, han demostrat que serveix per insultar”.

A la Diada del 2015, Trujillo va equiparar la manifestació de la Via Lliure que l’Onze de Setembre va omplir l’avinguda Meridiana de Barcelona amb les “grans mobilitzacions feixistes del segle XX”. Molts usuaris li van demanar que rectifiqués, com l’aleshores diputat al Congrés per CiU, Pere Macias, que l’ha va acusar de passar-se “diverses estacions”. Trujillo va contestar a Macias, en català: “No em decepcionis, amic, que tu sempre has valorat l’opinió encara que no coincideixi amb la teva”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 854
    Shares

One Comment

  1. remigio III remigio III 24 de Setembre de 2017

    On són els altres comentaris?
    La divisió entre pp/psoborbònic era artificial. Realment són els mateixos. Una espècia de C’s però, amb cadira a la taula del repartiment corrupte, dels diners colonials. El franquisme el va seduir. Sense ells no haguera durat el franquisme que ara estem sofrint.

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser