Press "Enter" to skip to content

Els estibadors “no operaran” els vaixells que hi ha al port per allotjar la Guardia Civil per l’1-O

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
183Shares
Puntuació dels lectors

La Coordinadora d’Estibadors Portuaris de Barcelona ha anunciat que els estibadors han decidit “no operar” els vaixells que hi ha al port per allotjar la policia desplaçada en l’operatiu policial pels escorcolls a seus del govern de la Generalitat.
En el seu compte de Twitter, l’Organització d’Estibadors Portuaris de Barcelona ha afirmat: “Reunits en assemblea, els estibadors de Barcelona hem decidit en votació no operar el vaixell Rhapsody. En defensa dels drets civils”

En conversa telefònica amb “El matí de Catalunya Ràdio”, Albert Gil, membre del comitè d’empresa dels estibadors, ha explicat que la decisió la van prendre en l’assemblea que van fer aquest dimecres a la tarda:

“Volien carregar contenidors als vaixells que han atracat aquí al port de Barcelona sembla que per fer d’hotel a la Guàrdia Civil, i ens havien demanat carregar dos contenidors en un d’aquests vaixells i el col·lectiu d’estibadors, veient la situació que té el país, ha decidit no fer aquesta càrrega d’aquests contenidors.”

Gil ha admès, però, que molt possiblement la feina la pot fer la mateixa Guàrdia Civil, de manera que la seva negativa no impedirà els subministraments a aquests vaixells. També ha precisat que la decisió només afecta els vaixells que hi ha al port de Barcelona, i no s’aplica al port de Tarragona, on hi ha un altre vaixell.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
183Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
183Shares