Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Tensió entre policia i manifestants a les portes de la seu de la CUP a Barcelona

Comparteix
80Shares

Durant la Macrooperació de la Guàrdia Civil sense precedents pel referèndum contra diferents conselleries i seus de la Generalitat en la que s’haurien detingut 14 persones, hi hauria una cintena d’investigats i s’haurien fet 41 escorcolls. Entre els detinguts hi ha el secretari d’Hisenda, Josep Lluís Salvadó, i el secretari general de la vicepresidència Josep Maria Jové.

Els agents estarien buscant documentació relacionada amb la celebració del referèndum de l’1 d’octubre per ordre del jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona. La causa està oberta pels delictes de desobediència, prevaricació i malversació i són una vintena els investigats.

Els agents de la Guàrdia Civil han entrat a primera hora del matí a la Conselleria d’Economia de la Generalitat, a la Rambla de Catalunya. Acompanyats d’un secretari judicial, els agents haurien entrat a la direcció de la hisenda catalana, que ha quedat precintada. Molts treballadors han sortit del departament i d’altres s’han quedat dins.

Cap el migdia una quinzena d’advocats amb armilles verdes han intentat arribar a les portes d’Economia.
A la seu de la CUP hi ha hagut moments de tensió entre els concentrats i agents de la Policia Nacional antidisturbis uniformats

Comentaris
Comparteix
80Shares

One Comment

  1. remigio III remigio III

    Cal tenir en compte que són professionals de l’agressió. No tenen ETA i en necessiten una, per justificar les males arts. Els paramilitars són gen que han de callar, i si no estan d’acord, se suïciden. Per cert, amb les flors que els han dut, els catalans, que agressius, poden fer-se les corones de difunts. Segurament el seu govern no els ho paga. Trist final per a un cos que, va néixer per protegir de la fam dels pobres als rics i, ara per protegir de la justícia, als criminals. I Europa¡¡ Els Cascs Blaus ja venen? Sembla que a Gibraltar no els faran el que ens estan fent a nosaltres, els Països Catalans. Que sort, tenen democràcia.

Deixa un comentari