Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Ciutadans de Catalunya, compatriotes: Us comunico que a partir d’aquesta tarda tancaré el meu negoci d’ …

Comparteix
945Shares

Ciutadans de Catalunya, compatriotes:

Us comunico que a partir d’aquesta tarda, tancaré el meu negoci d’informàtica a l’Hospitalet de Llobregat amb tot el perjudici econòmic que això suposa per a mi i la meva família, per incorporar-me a la defensa del referèndum i les institucions democràtiques de Catalunya, DURANT 24 HORES AL DIA, I FINS QUE S’ACONSEGUEIXI PARAR AQUEST ATROPELLAMENT DEL GOVERN ESPANYOL A CATALUNYA, LA DEMOCRÀCIA I LES INSTITUCIONS CATALANES.
Per aquest motiu us crido a sumar-vos a la defensa de Catalunya amb mi de forma permanent, perquè només així donarem al món la imatge d’unitat i determinació que ens farà triomfar. És absolutament necessari que tots els ciutadans de Catalunya ens concentrem a Barcelona de forma permanent com he dit abans de dia i de nit, només així tindrem garantida la victòria.
Jo només sóc un humil ciutadà, però estic determinat a donar-ho tot per Catalunya, i ha fer els sacrificis que siguin necessaris per aconseguir la nostra llibertat, així que vosaltres decidiu si us uniu a mi o no, però tingueu una cosa molt en compte…, ens juguem el futur de tota la nostra Nació, dels nostres fills i els nostres néts…, si no ho fem per ells, no serem mai dignes d’aquesta llibertat per la qual tant hem lluitat des de fa 300 anys. Per tot això us convoque a tots…, i ho faig des de la seguretat que som un poble diferent…, únic…, lluitador…, així que des d’aquest moment us espero per centenars de milers…, per milions a Barcelona a temps complet.
No ens aturaran…, l’1 d’Octubre votarem…, i GUANYAREM.
VISCA LA NOSTRA TERRA LLIURE !!!

Text íntegre del mur de Facebook de Jordi San Nicolás Villalonga

Comentaris
Comparteix
945Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Tens tota la raó. Desgraciadament, jo no tinc ni els pebrots (no visc a Barcelona) ni les ganes de fer-ho. De totes maneres, tens la meva admiració mes gran.

Deixa un comentari