Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]La Guàrdia Civil registra una dotzena d’empreses de Girona

Comparteix
219Shares

La Guàrdia Civil està portant a terme almenys una desena de registres en diverses empreses ubicades en diversos municipis catalans relacionades amb contractes fraudulents en el subministrament d’aigua i clavegueram.

S’investiga judicialment si l’Ajuntament de Girona va atorgar contractes fraudulents a les empreses Agissa i Girona SA que van servir per finançar CDC.

Entre els municipis afectats per aquests registres està Girona. Segons fonts judicials consultades per la Cadena SER la investigació se centra sobretot en l’època socialista tot i que segons fonts de la Guàrdia Civil s’examinen també contractes que es van concedir en l’època en la qual l’actual president Carles Puigdemont era alcalde de Girona.
Les empreses que s’estan registrant tenen a veure amb concessions en l’explotació de l’aigua.
De moment la investigació que està duent a terme la Guàrdia Civil no assenyala directament Carles Puigdemont com a intermediari en les concessions però si que apunta el president de la Generalitat com la persona que va seguir permetent la continuació de les irregularitats. No obstant això va ser el mateix Puigdemont qui va encarregar diferents auditories que van fer emergir les irregularitats en les empreses d’aigües.

Comentaris
Comparteix
219Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari