Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Junqueras dona per suspesa la intervenció dels comptes de la Generalitat

Comparteix
185Shares

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, assegura que la intervenció dels comptes de la Generalitat ha quedat en suspens després que el Tribunal Suprem hagi admès a tràmit el recurs del govern català:

“El Tribunal Suprem ha admès a tràmit el recurs del govern de Catalunya contra els acords dels Consell de Ministres de divendres passat publicats al BOE dissabte. Això té efectes suspensius, per tant l’acord de divendres passat està suspès”.

Fonts del Suprem han explicat a TV3 que el procés de suspensió no és immediat perquè el govern no ha demanat mesures cautelaríssimes en el seu recurs, un fet que els obligaria a pronunciar-se en 48 hores. Com que la Generalitat ha demanat mesures cautelars, s’ha d’obrir un procés separat i s’ha de consultar a totes les parts. I això, pot ser un procés que es pot allargar uns 10 dies.

Junqueras, però, diu que la jurisprudència és “extremadament clara”.

Junqueras ho ha dit en la roda de premsa posterior al Consell Executiu, on ha comparegut amb el portaveu Turull, que ha volgut mostrar el seu suport als alcaldes que han començat a comparèixer davant la fiscalia per l’1-O.

Comentaris
Comparteix
185Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari