Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] La Guàrdia Civil escorcolla l’oficina d’Unipost a l’Hospitalet de Llobregat per l’1-O

Comparteix
182Shares

Agents de la Guàrdia Civil s’haurien presentat a quarts de cinc de la matinada a l’oficina de l’Hospitalet de Llobregat de l’empresa privada de repartiment postal Unipost . En un primer moment, els agents escorcollaven les furgonetes de la firma que entraven i sortien de la nau. Més tard, cinc agents han entrat a l’oficina i l’estant registrant.

Segons informa TV3, per ara no s’han emportat res i els agents haurien entrat en altres centres d’Unipost al Barcelonès i al Vallès, com el de Terrassa per buscar material relacionat amb el referèndum.

Precisament, aquesta empresa és la que va ser contractada el 9N per repartir les notificacions de les persones triades per formar part de les meses electorals.

La Guàrdia Civil ha augmentat en els darrers dies els escorcolls relacionats amb referèndum de l’1 d’octubre. Aquest dilluns mateix va confiscar més material de promoció del referèndum en una nau industrial de Sabadell, concretament al polígon de la Zona Hermètica. Aquest decomís s’afegeix als fets aquest diumenge a Montcada i Reixac, on es van intervenir més d’1.300.000 cartells i fulls de propaganda del referèndum.

Comentaris
Comparteix
182Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari