Press "Enter" to skip to content

Levy assegura que Junqueras pagarà “de la seva butxaca” les despeses “il·legals” del referèndum i …

Puntuació dels lectors

La vicesecretària d’estudis i programes del PP, Andrea Levy, ha assegurat que serà el vicepresident de la Generalitat de Catalunya i president d’ERC, Oriol Junqueras, que va pagarà “de la seva butxaca” les despeses “il·legals” de l’referèndum, com els 100.000 cartells propagandístics confiscats per la Guàrdia Civil a impremtes catalanes.

En declaracions a Europa Press, Levy ha destacat que aquestes despeses incrementen la situació deficitària de la Generalitat. “Cal recordar que té un dèficit d’uns 2.000 milions d’euros. És preocupant que destinin diners a actes il·legals, en lloc de a serveis públics”, ha subratllat. En aquest sentit, la diputada popular del Parlament ha ressaltat que la seva formació no permetrà que es destini “ni un sol euro” a fins “il·legals”. “Ens sembla que llençar els diners a hores d’ara és molt irresponsable”, ha indicat.

“Els catalans i la resta dels espanyols no tenim perquè pagar la propaganda independentista. Les il·legalitats seran sufragades per Junqueras”, ha reitardo. Entre la quantitat de material intervingut per la Guàrdia Civil, que rondaria la tona i mitja de pes, figuren cartells publicitaris del referèndum en què apareix el logotip de la Generalitat de Catalunya, així com altres en què expressament es convida a votar ‘SI ‘el proper dia 1 d’octubre.

Davant d’això, la vicesecretària d’estudis i programes del PP ha avançat a Europa Press que dilluns que ve, 19 de setembre, presentaran davant Vicepresidència Econòmica del Parlament de Catalunya una bateria de preguntes amb l’objectiu de conèixer “qui ha estat el responsable polític” que va encarregar aquests pamflets, a més de conèixer la naturalesa del contracte.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser