Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Carta d’un policia local indignat amb algunes actuacions del cos policial

Comparteix
322Shares

Hola, soc policia local, membre de la sectorial de ANC Guardies urbans per la independencia. Estic molt indignat per com estant actuant alguns companys meus. He escrit unes ratlles, si us plau, podries fer-ne difusio? T’agrairia que no sortis el meu nom ja que escric en nom dels meus companys independentistes i de la sectorial. Gracies per avançat.
– Sóc Policia Local, demòcrata, tinc el deure de garantir els drets i les llibertats dels ciutadans. Sento indignació i vergonya quan veig a companys meus de professió capaços de coartar un dret tant legítim com la llibertat d’expressió. Individus amb uniforme boicotejant la democràcia. Sisplau, no culpeu al col·lectiu. Aquestes persones, de mentalitat feixista, actuen pel seu compte utilitzant vilment els uniformes, els quals no son dignes de vestir. Que no us enganyin, ningú els hi obliga, actuen per iniciativa pròpia, perque volen, per la seva fobia a la democràcia, i al poble català. Creieu-me, se del que us parlo. Policies que persegueixen idees i cartells on posa “Democràcia” o “Votem”, agents que haurien estat policies exemplars en altres èpoques, on haurien vestit de gris. Pero som molts, la majoria, que estem al costat de la democràcia, al costat del poble català. Un poble que vol decidir el seu futur, i és votant com es decideixen les coses en democràcia. Som molts els que sempre podrem mirar als ulls dels ciutadans, dels nostres fills, dels nostres néts i direm orgullosos que el dia 1 d’octubre vam estar al costat del poble. Visca Catalunya Lliure!

Carta enviada a Mark Serra Parés mk per a la seva difusió

Comentaris
Comparteix
322Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari