Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] La Guàrdia Civil intervé 1.300.000 cartells del referèndum

Comparteix
202Shares

El ministeri de l’Interior ha anunciat que la Guàrdia Civil ha intervingut més d’1.300.000 cartells i díptics, a una empresa de distribució de publicitat, sense especificar el nom de l’empresa ni la seva localització.

En la seva nota, el ministeri assegura que, a més de cartells que criden a la participació en el referèndum de l’1 d’octubre, hi ha 370.000 díptics amb el logotip de la Generalitat de Catalunya i també 138.000 cartells amb el text “Sí, per fer-los fora” amb imatges del rei Felip VI, el president Mariano Rajoy, l’expresident Jordi Pujol i l’expresident del Palau de la Música, Felix Millet. Aquests cartells incorporen el logotip de la CUP.

El ministeri assegura que es tracta de la major intervenció de “material il·legal” que ha fet la Guàrdia Civil des de l’inici de campanya a favor del referèndum. En total, s’haurien intervingut gairebé un milió i mig de cartells i altres elements impresos en cinc actuacions a diverses poblacions catalanes.

Comentaris
Comparteix
202Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari