Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ARA MATEIX]Puigdemont publica amb aquesta piulada les instruccions per accedir a les webs de l’1-O bloquejades

Comparteix
0Shares

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha tornat a reaccionar al tancament de pàgines web de l’1-O per ordre judicial. Puigdemont ha publicat a Twitter un seguit d’instruccions per poder accedir a les webs restringides aquest dissabte:

Aquestes instruccions permeten a l’usuari simular una connexió des de l’exterior. Això és possible gracès a un proxy, un servidor intermediari entre l’internauta i l’operadora que permet saltar-se la restricció de les webs al territori espanyol.

La versió europea de la web del referèndum (ref1oct.eu) es poden consultar sense problema des de fora del país, perquè l’ordre judicial que obliga les operadores a tancar-ne l’accés només afecta a Espanya.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari