Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Ferreras perd el control en directe amb Rufián

Comparteix
0Shares

Entrevistar Gabriel Rufián mai és una tasca fàcil per als periodistes. No hi ha programa en què el diputat no deixi anar algun polèmic comentari i que a partir d’aquí, les xarxes viralicen l’entrevista. Això va ser precisament el que li va passar a Antonio Ferreras a Al rojo vivo quan es trobava en directe amb el portaveu d’ERC al Congrés, després que aquest tragués una impressora a la cambra per denunciar la “persecució” del Govern davant el 1- O.

La xerrada no va començar del tot bé. El primer moment de tensió va ocórrer quan Rufián va acusar el presentador de fer “preguntes trampes” després d’escoltar unes declaracions d’Urkullu que deia que el referèndum no té garanties. A partir d’aquí, tot es va tornar en surrealisme televisiu i a un intercanvi de zascas.

No sé què vol que li digui. Què em rendeixo perquè ho diu Urkullu? Urkullu forma part del règim del 78, ho dic amb respecte, i és normal que opini així, perquè dóna suport al PP. Però em sorprèn que em posi l’opinió d’Urkullu i no altres. Però estem acostumats … “, comentava el portaveu d’ERC .

A més, ha denunciat que explicava mentides sobre el referèndum i va posar un exemple: “Estic en un parc i si la càmera donés la volta es veuria que aquí no hi ha ningú encenent res, amb pancartes, ni demanant la ocupacions d’absolutament res “. I al·ludia a les presumptes “trucades telefòniques” que estava rebent Ferreras per seguir la seva línia editorial.

“Trucades poques, ja l’hi puc assegurar”, responia el presentador mentre el diputat afirmava per sobre: ​​”algunes sí”. En aquest instant, Ferreras va treure el guant de defensa periodístic i va deixar clar al convidat que allò era inacceptable: “Ja li dic jo que acceptar l’inacceptable no forma part del nostre codi bàsic de comportament periodístic. En aquesta taula les posicions són heterodoxes, ja m’agradaria que totes les televisions d’Espanya i Catalunya fossin com aquesta “.

“Entenc que es refereix a TV3”, deia Rufián, “el convido que la vegi perquè gairebé hi ha més unionistes que perillosos separatistes, chavistes veneçolans …”. L’entrevista completa no té desperdici.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari