Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Diversos ferits per una explosió al metro de Londres

Comparteix
94Shares

Una explosió al metro de Londres, a l’estació de Parsons Green, ha deixat diversos ferits, segons informa el diari britànic The Telegraph. El diari Metro parla de cremades a la cara d’alguns passatgers després de l’explosió d’un contenidor blanc a la part del darrere del vehicle. Segons la BBC, les autoritats estan investigant el que ha passat i The Guardian avisa que s’ha interromput a circulació de l’Tube a l’oest de la capital britànica.

Segons els primers testimonis hi va haver un flash i després un núvol de fum i la gent es va baixar de l’estació. A la gent se li va demanar per megafonia que no abandonés l’estació abans que hi hagués una evacuació organitzada. L’estació està situada a l’oest de Londres.

Comentaris
Comparteix
94Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari