Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Ja s’ha fet el sorteig per escollir els 55.000 membres de les meses i es notificarà entre el aquest divendres i el dilluns vinent

381Shares

Segons ha avançat TV3 aquest migdia ,el sorteig de les meses del referèndum ja s’ha fet. El procediment de tria ha anat a càrrec de la Generalitat i no dels ajuntaments, com és habitual en altres convocatòries electorals.

Entre demà divendres i dilluns vinent es notificarà el sorteig als interessats. Es tracta de nou membres per cada mesa, prop de 55.000 persones en total. Segons TV3, s’enviarà també un manual d’instruccions a cada un dels presidents, vocals i suplents de les més de 6.000 meses que hi haurà. Aquest procediment està emmarcat en la llei del referèndum i en el decret de normes complementàries signat dimecres passat a última hora.

Formar part de les meses és obligatori, però es poden presentar objeccions. De fet, una esmena de Junts pel Sí i la CUP a la llei de l’1-O va permetre que es donessin tres dies per presentar al·legacions.

Comentaris
381Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari