Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Forn acusa la Guàrdia Civil de bloquejar armes llargues i munició per als Mossos

Puntuació dels lectors

El conseller d’Interior de la Generalitat, Joaquim Forn, ha confirmat que la Guàrdia Civil manté bloquejat una comanda de mil armes llargues comprades pels Mossos des de fa un any. Es tractaria d’un contingent l’autorització de compra va ser reclamada pel conseller anterior, Jordi Jané al Ministeri de Juan Ignacio Zoido, i que va ser contestada favorablement. No obstant això, es dóna la circumstància que les adquisicions d’armament d’aquest tipus han de ser validades de manera definitiva per la Intervenció Central d’Armes i explosius de la Guàrdia Civil, que no obstant això encara no ha donat el vistiplau.

Van 10 mesos des que es va tramitar aquest permís que encara no ha rebut el vistiplau de la Guàrdia Civil tot i que les armes han estat comprades, però és que sense aquest segell, les armes no es poden importar. En declaracions a RAC1, el conseller ha confirmat la situació i s’ha queixat que fins i tot, en el cas més extrem, “ens pot passar que hi hagi Mossos al carrer sense munició” “Si no tenim l’entrada de material, podem tenir policies sense munició “, ha alertat, tot i que ha matisat que encara hi ha reserves i que quedar-se sense bales seria un escenari extrem.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser