Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont i l’hipotètic tall de llum l’1-O : “Ens regalaran una jornada romàntica” i esclata Facebook….

Comparteix
427Shares

El govern espanyol diu que ho té tot previst per aturar el referèndum de l’1 d’octubre. Aquest dijous el diari “El Mundo” publica les noves mesures que es podrien prendre per la via judicial, com la possibilitat que els jutges ordenin a les companyies elèctriques i de subministrament d’internet que tallin el servei als locals que obrin per votar.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha respost a aquesta informació amb humor. En un post a Facebook ha escrit “encara ens regalaran una jornada romàntica” i hi ha afegit una emoticona somrient.

Comentaris
Comparteix
427Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari