Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ALERTA] Rajoy està disposat a tallar la llum dels col·legis electorals l’1-O

Comparteix
566Shares

El President del Govern Espanyol ; Mariano Rajoy , estaria disposat a tallar la llum dels col·legis electorals el dia del referèndum per tal d’evitar la votació. Així ho publica ‘El Mundo’, que recull la nova advertència de la Moncloa per tal de no permetre que es dugui a terme el referèndum. Segons informa, Rajoy podria demanar als jutges que ordenessin a les empreses subministradores que deixin els centres de votació sense llum i sense xarxa informàtica. A banda, la Moncloa també vol impedir l’obertura dels col·legis electorals, la constitució de meses electorals, la col·locació d’urnes, i el subministrament de paperetes. Així, Rajoy vol evitar que «es produeixi la mateixa situació del novembre de fa tres anys», amb la consulta del 9-N.

Aquesta mesura arriba després que el Tribunal Constitucional suspengués les lleis de desconnexió, que la fiscalia ordenés als mossos aturar el referèndum i cités els 712 alcaldes que donen suport a l’1-O, que la Guàrdia Civil tanqués el web del referèndum i que Rajoy demanés als ciutadans que no anessin a votar. Ara, Rajoy estaria disposat a demanar al jutge una ordre per tallar la llum dels centres de votació i així impedir l’accés a les dades censals i el recompte de vots.

Comentaris
Comparteix
566Shares

One Comment

  1. Vicenç Vicenç

    la llum,solament es pot tallar si es deuen per lo menys dues factures

Deixa un comentari