Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albiol penja aquesta foto a TWITTER i fa esclatar la xarxa

Comparteix
629Shares

Xavier Garcia Albiol ha tornat a fer esclatar la xarxa amb aquesta piulada :”Esta mañana en #Badalona he explicado q la mayoría de catalanes no queremos q nuestros ayuntamientos se pongan al servicio independentismo” .

Comentaris
Comparteix
629Shares
Segueix-nos!

3 Comments

  1. MarcelRamon MarcelRamon

    Res, quatre iaias, que no han llegit mai un programa electoral, i quatre avis que només entenen de futbol i encara tenen la sindrome del regim franquista, aquesta es la gran majoria….i tu ets católic Albiol?..dient mentides a dojo, tens un “bono” de pecats, o tens butlla del bisbe per mentir?….només amb això ja et fas la foto.

  2. Maria Maria

    “Tontorron”!!

  3. Ramon montes Ramon montes

    Aon esta la gent, 4 i el cabo.jeje

Deixa un comentari