Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ARA MATEIX] Alarma a Reus per la presència d’un gran nombre d’agents de la policia espanyola

Comparteix
709Shares

Els integrants del cos de seguretat Estatal podrien allotjar-se a l’Hotel Gaudí.

Segons informa delcamp.cat des de primera hora de la tarda d’aquest dimarts, 12 de setembre, corren unes imatges que mostren que s’ha multiplicat la presència policial a Reus. Diverses furgonetes de la policia espanyola han aparcat a la caserna de la Guàrdia Civil.
Les fotografies han provocat certa expectació, tenint en compte que es tractaria d’un operatiu emmarcat en posar punt final al referèndum català. De fet, segons ha pogut saber ReusDiari.cat, una quarantena d’agents han baixat de mitja desena de furgonetes i han entrat a l’Hotel Gaudí, on s’allotjarien. Alguns testimonis han vist com els homes han tornat a sortir sense uniforme.

Comentaris
Comparteix
709Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

One Comment

  1. Montserrat Montserrat

    De 5 a 6 furgons amagats caserna guàrdia civil. Jo els he vist. Tinc foto de l ultim.

Deixa un comentari

709Shares