Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ALERTA]El TSJC adverteix al director de TV3 que no pot informar d’acords o actuacions que permetin l’1-O

Comparteix
0Shares

El Constitucional va suspendre la setmana passada la llei del referèndum i va enviar notificacions personals a un miler de càrrecs públics, entre ells, el govern i la mesa del Parlament. Entre les notificacions hi ha la que ha rebut aquest dimarts el director de TV3, Vicent Sanchis.

Segons informa TV3 en aquesta, el TSJC notifica a Sanchis que no pot iniciar, tramitar o informar qualsevol “acord o actuació que permeti la preparació i/o celebració del referèndum”.

“Us adverteixo del vostre deure d’impedir o paralitzar qualsevol iniciativa que suposi ignorar o eludir la suspensió acordada. Particularment, que us abstingueu d’iniciar, tramitar, informar i/o dictar, en l’àmbit de les vostres respectives competències, acord o actuació alguna que permeti la preparació i/o celebració del referèndum sobre l’autodeterminació a Catalunya, regulat en del Decret objecte de la present impugnació, amb l’apercebiment de les eventuals responsabilitats, inclosa la penal, en què podeu incórrer en cas de no atendre aquest requeriment”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari