Press "Enter" to skip to content

[ALERTA]Desallotjada la Sagrada Família i les estacions de metro de les línies 2 i 5 per possible atemptat

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
236Shares

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han obert un perímetre de seguretat als voltants de la Sagrada de Família de Barcelona. També s’han desallotjat els viatgers que es trobaven al metro a les estacions de les línies 2 i 5.

Fonts policials apunten que l’alarma que s’està investigant està relacionada amb una furgoneta que transportava un paquet sospitós. Els artificiers dels Mossos ja es troben al lloc i estan tractant de confirmar o descartar que es tracti d’un artefacte explosiu.

A hores d’ara, està tallat el carrer Sardenya entre Roselló i Provença, segons testimonis presencials, que també parlen d’un fort contingent policial acordonant i evacuant els voltants del temple de Gaaudí.

Els policies desplegats han obligat a tancar els establiments comercials més pròxims i els agents estan duent a terme una operació de rastreig d’aquest emplaçament revisant papereres i contenidors.

Comentaris
Comparteix
236Shares

One Comment

  1. Míriam Míriam 12 de Setembre de 2017

    Els Mossos han confirmat que ha sigut una falsa alarma.

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
236Shares