Press "Enter" to skip to content

[ALERTA]Desallotjada la Sagrada Família i les estacions de metro de les línies 2 i 5 per possible atemptat

Puntuació dels lectors

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han obert un perímetre de seguretat als voltants de la Sagrada de Família de Barcelona. També s’han desallotjat els viatgers que es trobaven al metro a les estacions de les línies 2 i 5.

Fonts policials apunten que l’alarma que s’està investigant està relacionada amb una furgoneta que transportava un paquet sospitós. Els artificiers dels Mossos ja es troben al lloc i estan tractant de confirmar o descartar que es tracti d’un artefacte explosiu.

A hores d’ara, està tallat el carrer Sardenya entre Roselló i Provença, segons testimonis presencials, que també parlen d’un fort contingent policial acordonant i evacuant els voltants del temple de Gaaudí.

Els policies desplegats han obligat a tancar els establiments comercials més pròxims i els agents estan duent a terme una operació de rastreig d’aquest emplaçament revisant papereres i contenidors.

Comentaris
COMPARTEIX !
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

One Comment

 1. Míriam Míriam 12 de Setembre de 2017

  Els Mossos han confirmat que ha sigut una falsa alarma.

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser