Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]El president de la LFP tanca les portes als clubs catalans en cas que el procés d’independència tirés endavant

Comparteix
930Shares

Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), ha deixat clar el seu parer sobre les conseqüències esportives en cas que Catalunya culminés el procés d’independència. “Els clubs catalans no podrien jugar a la Lliga”, ha explicat, deixant clar que lamentaria la separació política.

Tebas, a més, ha aprofitat per rebatre unes declaracions de Gerard Figueras, secretari general de l’Esport de la Generalitat, que havia dit que en cas d’independència el Barça podria triar a quina Lliga jugar. “No sé si ho va dir a altes hores de la nit o està enganyant els catalans com gran part dels que impulsen el procés. El Barça no podria triar. Els processos unilaterals d’independència no són a la carta”.

El president de l’LFP ha avançat també que aquesta mateixa temporada es podria fer servir el VAR de manera experimental en alguns partits de la Copa del Rei. Però la Federació Espanyola, organitzadora de la competició, s’ha encarregat de negar aquesta possibilitat.

Comentaris
Comparteix
930Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

One Comment

  1. llIBERTAT llIBERTAT

    Aquest es l’ùnic argument que doneu….Les dictadures
    es derroten a les urnes no em coaccions i amenaces…
    Per la Llibertat i la Democràcia real…

Deixa un comentari

930Shares