Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Tot i la prohibició del TC el President Puigdemont participa en un acte pel sí : “Alguns arrisquem molt, anirem fins al final i el Govern no …”

Comparteix
0Shares

Primer acte de campanya oficiós pel referèndum del president Carles Puigdemont després que la Justícia ha admès la primera querella contra el Govern i la tercera contra la Mesa del Parlament per desobediència i malversació per tramitar la llei del Referèndum. El president s’ha mostrat ferm amb la intenció de celebrar l’1-O i ha advertit que tot i les amenaces continua el camí per al referèndum. “Alguns arriscarem molt, anirem fins al fina i el Govern no fallarà”, ha assegurat.

El lloc escollit ha estat Sant Joan Despí, al cor del Baix Llobregat i de la àrea metropolitana de Barcelona on s’ha omplert de gom a gom la plaça Catalunya de la població. Acompanyat de l’exconseller d’ERC, Xavier Vendrell, i el president de l’ANC, Jordi Sànchez, Puigdemont no s’ha caminat amb manies a l’hora de carregar contra l’acció penal de l’Estat. “Estan disposats a tot menys a fer política”, ha sentenciat.

“Hi haurà un cursa d’obstacles, però també hi haurà una cursa de facilitats”, ha garantit. Per Puigdemont no es tracta de votar o no votar, “sinó de poder votar o no poder votar”. “L’Estat ha mobilitzat molts recursos, tots els ressorts de l’Estat, ha fet miques la separació de poders, instrumentalitzat les institucions de l’Estat i les clavegueres perquè quedi clar que no podem votar”, ha destacat.

Comentaris
Comparteix
0Shares

2 Comments

  1. Enni Soler Magnet Enni Soler Magnet

    La fermesa, elegància, intel·ligència i paciència en què el president Puigdemont i el seu gabinet ens porta cap al referèndum, fa i farà que el seu poble, el català, estigui a la seva alçada i això ho demostrarem vota’n SI. Visca Catalunya Lliure.

  2. Enni Soler Magnet Enni Soler Magnet

    La fermesa, elegància, intel·ligència i paciència en què el president Puigdemont i el seu gabinet ens porta cap al referèndum, fa i farà que el seu poble, el català, estigui a la seva alçada i això ho demostrarem vota’n SI. Visca Catalunya Lliure.

Deixa un comentari