Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] El President Puigdemont serveix ell mateix un cafè a Sánchez Camacho i ella respon amb aquesta broma

Comparteix
325Shares

Puigdemont conversa amb Sánchez-Camacho sobre l’1-O en coincidir al Parlament

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha coincidit aquest divendres amb la secretària primera de la Mesa del Congrés i exlíder del Partit Popular (PP) català, Alícia Sánchez-Camacho, al bar del Parlament i han parlat informalment sobre la situació provocada després de l’aprovació de la llei del referèndum.

S’han sumat la vicesecretària d’Estudis del PP, Andrea Levy, i el secretari general del PP català, Santi Rodríguez, al costat de col·laboradors de Puigdemont que coneix des de fa temps a Camacho, i tots dos són de Girona.

Durant els 20 minuts de xerrada, el president i ella han aprofitat per prendre un cafè, i Puigdemont ha servit sucre a la beguda de Camacho ironitzant amb un ‘Cafè per a tots’.

Un cop acabada la conversa, Puigdemont s’ha limitat a explicar que han parlat del referèndum, i Camacho ha dit que li ha demanat posar seny, a més de dir-li que “la convivència està per sobre de tot”.

El president de la Generalitat també s’ha interessat per l’estat de salut de Camacho, que va caure a les portes del Congrés i està fent rehabilitació.

Comentaris
Comparteix
325Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari