Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Agents de la Guàrdia Civil esperen una ordre judicial per poder registrar les instal·lacions de la impremta Indugraf

Comparteix
85Shares

La Guàrdia Civil manté el dispositiu de vigilància i control en els accessos de la impremta Indugraf de Constantí que va desplegar fa més de 24 hores. Una patrulla amb dos agents segueixen demanant la documentació i revisant els cotxes dels empleats que surten de treballar. Sospiten que en aquesta planta s’ha imprès material per al referèndum de l’1-O, com les llistes censals per als interventors de les meses electorals.
Fins ara, els controls s’han dut a terme en el mateix accés de l’empresa, situada al polígon industrial. Se suposa que els agents esperen una ordre judicial per poder registrar les instal·lacions a la recerca d’aquest material, una ordre que encara no ha arribat. Des d’aquest matí, l’advocat de l’empresa és a l’interior de les instal·lacions. A l’GOBIENO central, segons ha explicat aquest dijous la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, li consta que en aquesta empresa s’havien començat a imprimir material com actes d’escrutini i que investigaran qui va fer l’encàrrec.

De moment es manté la presència de la patrulla a la porta de Indugraf. Cap dels treballadors s’ha negat a identificar-se ni s’ha oposat al registre del seu cotxe. I l’activitat a l’empresa, que imprimeix principalment diaris, setmanaris i catàlegs, segueix amb normalitat.

Comentaris
Comparteix
85Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari