Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] El Parlament demana investigar judicialment a Rajoy per l’operació Catalunya

Comparteix
0Shares

El Parlament ha aprovat aquest dijous demanar que s’investigui judicialment les possibles responsabilitats penals del president del Govern, Mariano Rajoy; la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, i l’exministre de l’Interior Jorge Fernández per la denominada operació Catalunya.

El ple d’aquest dijous ha aprovat el dictamen de la Comissió d’investigació sobre l’operació Catalunya, amb els vots a favor de JxSí, la CUP i SíQueEsPot, l’abstenció de PSC i Cs, i el vot en contra del PP.

El dictamen insta el Govern a fer servir tots els seus mitjans tècnics per dur a instàncies judicials les suposades irregularitats, i conclou que l’operació Catalunya és “una conspiració per intentar frenar la dissidència política a Catalunya, particularment el moviment independentista, conspiració que s’ha dut a terme, almenys, durant els anys en què Jorge Fernández ha estat ministre d’Interior “.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Maria Micola Carles Maria Micola Carles

    Ho trobo molt be, a veure si de una vegada, els hi treuen les veritats
    , de tots aquets que no tenen . ni han conegut la vergonya.

Deixa un comentari