Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]La diputada de CSQP Àngels Martínez retira les banderes espanyoles de l’hemicicle

Comparteix
0Shares

El final del debat de la llei del referèndum ha marcat un nou episodi en un ple molt intens al Parlament. Els diputats del PP han marxat de l’hemicile en el moment que s’havia de fer la votació, juntament amb els membres de PSC i Ciutadans. Abans de marxar, però, han col·locat banderes espanyoles i catalanes en els seus escons.

La diputada de Podem, Àngels Martínez Castells, s’ha aixect i ha començat a retirar les banderes espanyoles. La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, li ha demanat que les deixes on eren, però finalment, la votació s’ha fet sense les banderes espanyoles i només amb les catalanes:

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari