Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Albano Dante-Fachin i tres diputats més de Catalunya Sí Que es Pot marxen del ple del referèndum perquè el seu propi grup no els deixa intervenir

Comparteix
138Shares

Albano Dante-Fachin i tres diputats més de Catalunya Sí Que es Pot han abandonat l’hemicicle en protesta per l’actitud del seu propi grup.
Quatre diputats de Catalunya Sí Que es Pot han abandonat el ple del Parlament sobre el referèndum en protesta per l’actitud del seu propi grup.

Són Albando Dante-Fachín i tres diputats més, de les files de Podem i Esquerra Unida i Alternativa. Han marxat del ple després que li ha tocat el torn d’intervenció al cap de files del seu grup, Lluís Rabell. En aquest moment, un dels diputats ha demanat que el grup es pogués repartir les intervencions per expressar punts de vista diferents.

La Mesa ha respost postiviament a la petició sempre que el temps de 15 minuts que li toc al grup també es repartís. Tot i això, ha recordat que la decisió final correspon al portaveu del grup, Joan Coscubiela, que ha decidit que no el podien repartir. Coscubiela ha culpat de la decisió al format del ple que, diu, no permet el debat.

Davant d’aquesta decisió, els quatre diputats han abandonat la sala. Ja a fora han denunciat que havien dit que “mostrarien la pluralitat de CSQP i no ha estat així”.

Així ho ha explicat Dante-Fachín a la sortida de l’hemicicle:

I en el seu compte de Twitter:

Comentaris
Comparteix
138Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari