Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La Carta oberta als independentistes catalans que fa furor a internet…

Comparteix
0Shares

Benvolguts companys/es que estimeu tant i tant la nostra apreciada i admirable Catalunya! Aquest és un moment històric que les nostres generacions vives en tenim el goig de poder-lo gaudir! Un moment de gran intensitat a tots nivells, racional, físic, emocional, però sobretot, sentimental. He d’aclarir que sóc independentista de sempre, i que mai m’he sentit espanyol, i us explico una mica quin tipus de català sóc perquè sé que molts us hi sentireu identificats. Tinc 58 anys, així que he pogut viure l’etapa final del dictador Franco, sóc fill d’un pare fantàstic com a persona que va néixer a Eivissa, i va viure la guerra civil lluitant al bàndol republicà, i va salvar la vida tan sols gràcies a ser músic i haver entretingut als seus carcelers al sud de França, tocant el trombó de vares. La meva mare va néixer a Múrcia, una dona entregada als fills, doncs érem tres, jo sóc el petitó. A tots tres ens van ensenyar en català a casa, a fora era prohibit, fins i tot a l’escola. El català el vaig aprendre a escriure gràcies a un mestre de francès entregat i valent, que ens ensenyava d’amagat a casa seva amb el “cavall fort”. Els nostres pares ens van ensenyar a ser unes persones compromeses i sensibles, i també a estimar Catalunya i a lluitar, com van fer ells, pels drets bàsics de les persones, el meu pare deia sempre que el valor principal era la llibertat, i hi insistia sempre, de fet era un humà savi.
Amb aquest bagatge us vull dir que som uns afortunats/es de poder viure aquest moment històric per a Catalunya, i que nosaltres en som els actors principals, i que ja tan sols per raons històriques hem de lluitar per a assolir la independència del nostre estimat país i alliberar-lo de les urpes de l’estat espanyol, degenerat i degenerant.
Per amor als nostres ancestres i a Catalunya, hem de ser fidels a aquestes arrels mil·lenàries, i donar-li cós i ànima plena! Ara toca que omplim Barcelona l’11S i les urnes de Si l’1O. I fins a l’1O donar suport als nostres polítics governants que s’han adonat a la causa amb coratge i entrega, ja que en perill posen les seves vides senceres. Fem-los costat a les bones i a les males, i no deixem que res ens aturi, i menys aquesta colla de gent, botiflera o espanyolista, que només ens xucla i ens menysprea. Companys i companyes, entreguem-nos a la causa i donem-ho tot per a ella, ens ho agrairan els nostres ancestres i els nostres fills. SEGUR!!!! Visca Catalunya Lliure!!!

Manel Josky

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari