Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

CARTA OBERTA A CARLES PUIGDEMONT, RAÜL ROMEVA i JOAN TARDÀ

Comparteix
660Shares

CARTA OBERTA A CARLES PUIGDEMONT, RAÜL ROMEVA i JOAN TARDÀ:
Estimats senyors, em dic Manel Marí García, nascut a Arenys de Mar fa ja 58 anys, i em congratulo de poder dirigir-me a vosaltres en aquestes dates tan transcendents per al nostre estimat país, Catalunya, per a traslladar-vos un missatge que us deixaré per al final d’aquesta carta. Sé que hi haurà més polítics que ho són com ho sou vosaltres, uns polítics de veritat, entregats honestament a les vostres causes, a la vostra gent i al vostre poble, però us poso a vosaltres com a exemple perquè us conec més que d’altres. Carles Puigdemont, un polític que entra, fa el promès, o ho intenta, digna i honestament, i després se n’anirà a casa. Raül Romeva, un polític de sempre, que puja esglaons, en viu de la política, però mai perd la dignitat, sap entendre el dia a dia i no perd, encara que voli alt, la vista del terra. I Joan Tardà, un polític de tota la vida, entranyable més no poder, i que transmet emocions sanes i vives. Perdoneu el tuteig, però és que em surt així de dins, com als meus millors amics i familiars, o els meus estimadíssims gossets i gatetes, crec que és amor pur! Sé, i en sóc molt conscient que vosaltres també en sou i sabeu que us hi jugueu tot el que sou i teniu pel que esteu fent per a Catalunya, sabem que l’estat espanyol, aquest estat hereu del franquisme més recalcitrant, inflexible, denigrant i amenaçador, anirà per vosaltres i tot el que exemplifiqueu. Us vull agrair que sigueu tan valents i dignes, i que amb determinació acompliu els somnis de milions de catalans, i que ho feu per tots set milions i mig, encara que molts no n’estiguin d’acord, però molts apartidistes com jo mateix ens adonem que lluiteu per aconseguir un estat per a Catalunya, tan sols per a millorar la vida diària de tots nosaltres. I aquí el missatge per a vosaltres, estimats amics de cor i d’ànima: ESTEM AMB VOSALTRES EN TOT, A LES BONES I A LES MALDADES, COMPTEU AMB NOSALTRES, SOM MOLTÍSSIMS, US DONEM TOT EL SUPORT QUE NECESSITEU, I ENS EN REFIEM TANT DE VOSALTRES QUE, DIEU-NOS EN CADA MOMENT QUE FER I ALLÒ FAREM!!! ÀNIM, NOIS!!! SOM-HI!!!

Manel Josky

Comentaris
Comparteix
660Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

5 Comments

 1. Gràcies, Jordi Bueso! ara és l’hora!

 2. Miquel Armengol i Guerri Miquel Armengol i Guerri

  Gracies per dir el que molta pensem o no Ho diem tan be con tu. Visca Catalunya lliure.

 3. Jordi Bueso Martinez Jordi Bueso Martinez

  Manel, crec que la carta que has escrit dirigida a CARLES PUIGDEMONT, RAÚL ROMEVA I JOAN TARDÀ, tot i que la signes tu sol, una vegada llegida, arribo a la conclusió de que la has escrit en nom de tots aquells que ens identifiquem amb el teu missatge. Solament en queda que donar-te les gràcies per tant clar com ho has dit. Tots els que volem la llibertat de CATALUNYA, estem supeditats a fer allò que ens diguin el nostre president i/o el seu equip, i a recolzar-los fins a la fi. VISCA CATALUNYA LLIURE.

 4. Helena Helena

  Tot el meu suport, President Puigdemont, senyors Francesc Homs i Joan Tardà. El dia -1-O votaré SI.

 5. Manel Josky és el facebook de Manel Marí García, Josky és el pastor alemany d’en manel, són companys inseparables i s’estimen molt!!!

Deixa un comentari