Press "Enter" to skip to content

[Última hora] Troben una nova pista on van trobar el cotxe al pantà de Susqueda

Puntuació dels lectors

La unitat canina dels Bombers de la Generalitat ha trobat una pista a la zona en la qual va aparèixer el cotxe dels dos joves desapareguts des del dissabte en el pantà de Susqueda, han informat aquest divendres fonts del cos a Europa Press.

La cerca dels dos joves s’ha reprès en aquest punt i s’estendrà al conjunt del pantà i a una pista forestal propera a la zona on es va trobar el cotxe.

En les tasques participen 14 dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals es troben la unitat canina, els Grups Especials d’Actuació (Grae) subaqüàtics i els Grae de muntanya; a més de la unitat subaqüàtica de la Guàrdia Civil i una altra unitat subaqüàtica dels Mossos d’Esquadra, que també han mobilitzat una patrulla de seguretat ciutadana i una unitat canina.

A més, l’Ajuntament de Susqueda ha organitzat un grup de 35 voluntaris format per caçadors i veïns coneixedors de la zona forestal que participaran en la cerca terrestre.

Els submarinistes participaran avui en la recerca, extensió de 150 metres del pantà de Susqueda, on gossos especialitzats en la recerca de persones van detectar ahir rastres humans. A més, baixaran fins a 35 metres de profunditat en una zona propera al lloc on es va trobar enfonsat el cotxe en què viatjava la parella desapareguda al pantà dijous passat.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser