Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Hernando acusa Junqueras d’organitzar les esbroncades al Rei i Rajoy

Comparteix
293Shares

El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, ha acusat aquest divendres al vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, d’haver organitzat “un dels espectacles més miserables als quals hem hagut d’assistir en els últims anys” a la manifestació contra el terrorisme a Barcelona “amb esbroncades al Rei i al president del Govern, oblidant-se de les víctimes i que els veritables culpables i únics responsables d’aquest atemptat són els terroristes”.

Així ho ha assegurat a la Interparlamentària del PP, on ha criticat que “desgraciadament alguns no han pogut evitar utilitzar aquest fet lamentable (els atemptats a Catalunya) per defensar el seu model d’atac a Espanya, el seu model d’atac a la monarquia, el seu model d’atac al PP “.

Mentrestant, ells –ha dit– van mantenir des del primer moment “que l’important era la unitat” però altres “es van dedicar a buscar l’enfrontament entre els espanyols” i ha posat com a exemple que el líder d’Podem va dir un dimecres que “la culpa de l’atemptat era d’Aràbia Saudita o de Qatar” mentre el dissabte “ja es va oblidar de Qatar després de fer-se una foto amb l’ambaixador per acudir a la nit a un sopar amb un empresari multimilionari que té importants negocis” amb aquest país .

Rafael Hernando ha indicat que cal seguir defensant les forces i cossos de seguretat de l’Estat perquè “sabem que s’han comès errors, això és evident, però ja hi haurà temps per analitzar-los tranquil·lament” perquè ara, quan encara no ha acabat la investigació i hi ha ferits que segueixen ingressats, cal estar “amb les víctimes”.

Comentaris
Comparteix
293Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari