Press "Enter" to skip to content

Eloy Suárez Lamata (PP) encén Twitter amb aquesta piulada culpant els mossos de no fer res per evitar l’atemptat

Puntuació dels lectors

El diputat del PP i president de la Comissió Mixta (Congrés-Senat) de relacions amb el Tribunal de Comptes, Eloy Suárez, ha posat en qüestió els elogis als Mossos per la seva tasca en els atemptats jihadistes de Barcelona i Cambrils i es preguntat si se’ls va a condecorar “per no fer res per evitar” les 16 morts causades pels terroristes. Eloy Suárez és diputat del PP per Saragossa, la localitat de procedència de quatre dels cinc afectats per l’atropellament de Cambrils, entre ells la dona que hi va morir. En una sèrie de missatges publicats a la xarxa social Twitter i recollits per Europa Press, Eloy Suárez posa de manifest el seu malestar al conèixer que els Mossos van rebre al maig un avís d’Estats Units sobre el risc d’un atemptat gihadista a les Rambles. “Quina classe de Policia ha Catalunya que fa cas omís als avisos d’atemptats? Es pregunta. Per què els Mossos no van fer res? Qui assumeix la responsabilitat de no fer res?

Gairebé tres hores després d’aquests comentaris, Suárez ha rectificat les seves paraules: “Demano disculpes pels meus comentaris sobre els Mossos. No he estat afortunat. No hi ha mes culpable en un atemptat que els terroristes”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 125
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser