Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Un regidor del PP: “Quan vas a Hisenda, només veus espanyols; a Urgències, només immigrants”

Comparteix
211Shares

El Grup Municipal Guanyem a Ciudad Real ha denunciat com “un nou episodi xenòfob en el si del Partit Popular” de la ciutat la publicació d’un missatge del regidor del PP Pedro Martín. Ho ha fet en el seu perfil personal de Facebook, en què ironitza: “Aquesta setmana a Quart Mil·lenni: l’estrany cas que quan a vas a Hisenda, només veus espanyols i, quan vas a Urgències, només veus estrangers”. El comentari va ser publicat dimecres passat, 23 d’agost, tot i que ja ha estat esborrat de la xarxa.

Guanyem veu en la publicació de qui va ser portaveu de l’exalcaldessa, Rosa Romero, la intenció de “acusar la població immigrant d’evitar pagar impostos a la vegada que s’aprofita dels serveis socials”. Segons l’opinió de la formació aquest tipus de comentaris “no són tolerables, menys encara quan la persona que els emet o els comparteix ocupa un càrrec de representació en una institució democràtica, i són encara més incomprensibles quan provenen més d’un càrrec del partit que ostenta el govern de la nació i per tant el Ministeri d’Hisenda “

Comentaris
Comparteix
211Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari