Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Xavier Garcia Albiol sobre la llei de transitorietat:” tot això s’ha fet per tapar la vergonya i l’escàndol del comportament independentista dissabte passat i “…

Comparteix
474Shares

El líder del PP, Xavier Garcia Albiol, per la seva banda, ha afegit que, “davant d’aquest text, no s’ha de descartar l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola, que preveu la suspensió de l’autonomia”, i ha afegit que tot això s’ha fet per “tapar la vergonya i l’escàndol del comportament independentista dissabte passat.”

Ciutadans i PP diuen que la llei de transitorietat s’ha fet amb presses per tapar la mala imatge, diuen, dels independentistes a la manifestació de dissabte, i el PSC afirma que es tracta d’un nou engany

Les primeres reaccions dels grups de l’oposició a la presentació de la llei de transitorietat han estat negatives. Ciutadans i el PP han coincidit a dir que “s’ha fet amb presses per tapar la imatge que els independentistes van donar a la manifestació de dissabte”. El PSC ha reiterat que és “una maniobra més que no porta enlloc”.

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha explicat que “la presentació s’ha fet a correcuita, amb nervis, que ha estat opaca” i que creu que respon clarament a la voluntat de “passar pàgina pels fets d’ahir”. Arrimadas creu que “s’apropa la fi del processisme i ja es comença a parlar d’eleccions”, i ha assegurat que cada vegada són més evidents les discrepàncies entre els membres de JxSí, així com entre ells mateixos i la CUP.

Per la seva banda, el líder del PSC, Miquel Iceta, ha reiterat que el text que s’ha presentat avui no porta enlloc i ha dit que “es tracta d’un nou engany” que forma part “d’un procés enganyós”. Iceta ha volgut aclarir que “ni el dia 1 hi haurà un referèndum efectiu, vinculant i amb garanties; ni el dia 2 hi haurà una república.”

Comentaris
Comparteix
474Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari