Press "Enter" to skip to content

Xavier García Albiol :”Aquí no hi ha islamofòbia,aquí hi ha uns senyors que han marxat del seu país perquè s’estaven morint de gana, perquè els estaven tractant com gossos…

Puntuació dels lectors

Arran de l’últim atac terrorista a Catalunya, el president del PP Català, Xavier García Albiol, ha defensat, al programa “Els matins”, de TV3, el tancament de totes les mesquites irregulars que hi hagi al país.

“A les properes eleccions autonòmiques que ens presentarem dins de dos mesos – perquè no hi haurà altra cosa que eleccions autonòmiques – dins el meu programa hi haurà una proposta que, si nosaltres governem, modificarem la llei i tancarem totes les mesquites i tots els oratoris que estan de manera il·legal en el territori de Catalunya.”

Albiol ha dit que “la gran majoria del col·lectiu musulmà són persones que no practiquen el terrorisme ni el defensen”. Però que n’hi ha una part minoritària, però amb una influència molt important, que “l’aplicació que fa de l’Islam és una aplicació violenta.”

Per García Albiol el problema no és de la població autòctona.

“Aquí no hi ha islamofòbia. La societat espanyola no té un problema d’islamofòbia. La societat espanyola i catalana és molt generosa. Aquí el que hi ha són uns senyors que han vingut a aprofitar-se del nostre sistema. Aquí hi ha uns senyors que han marxat del seu país perquè s’estaven morint de gana, perquè els estaven tractant com gossos, perquè els estaven matant a pals. Han vingut a la nostra societat i ara pretenen que la nostra societat s’adapti a d’on ells han vingut, on els estaven tractant com a verdaders animals. Aquest és el problema real.”

“En aquests moments a la societat occidental, ens agradi o no, els únics que maten en nom d’un suposat deu són uns senyors molt determinats. És una minoria radical que cada cop té més influència i que està perfectament penetrada en determinats centres oratoris i centres de culte.”

El líder de PP català considera que quan una persona ve a Catalunya a fer d’imam hauria de demostrar, a través d’una sèrie de proves, que està perfectament adaptat. “I si no estan adaptats, no ho poden fer”, ha dit Albiol.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser