Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VÍDEO” Homenatge a tots aquells catalans no nadius que volen i defensen a Catalunya

Comparteix
0Shares

Aquest és el missatge que acompanya el Vídeo i que se ha fet viral a internet: “homenaje a todos aquellos catalanes no nativos que quieren y defienden a Catalunya y que tambien luchan por una vida mejor para sus hijos y sus nietos, Catalunya es vuestra casa. Creo que hablo por la inmensa mayoría de los catalanes cuando digo GRACIAS!!”

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Medir Alfonso Medir Alfonso

    Minut 1.50, sobre la independència diu que si l’haguéssim reclamat durant la transició, ara potser ja faria 35 anys que seriem independents; a Tarradellas i en especial a Pujol cal “agrair” el ni haver demanat el concert econòmic com Euskadi, ni haver insinuat mai lluitar per la independència que fins hi tot aquest senyor del video veu tan clar que s’ha de reclamar, per molt que encara avui, Marta Pascal i resta ex convergent reivindiquin la figura de Pujol i d’en Mas com la de dos patriotes iniciadors del procés quan han estat un tap durant 37 anys.

Deixa un comentari