Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Sánchez-Camacho assegura que s’aplicarà l’article 155 per aturar el procés

Puntuació dels lectors

El PP afirma que s’aplicarà l’article 155 i tots els que calguin per impedir que el Govern se surti amb la seva. Alícia Sánchez-Camacho diu que és una de les opcions que hi ha sobre la taula per aturar el procés.
Els populars havien aparcat l’article 155, que comporta la suspensió de l’autonomia, però l’han tornat a treure després de la presentació de la llei de transitorietat jurídica. La secretària primera de la Mesa del Congrés, Alícia Sánchez-Camacho, no descarta que s’acabi aplicant per impedir que la Generalitat se salti la llei.
Els instruments de l’estat de dret hi són per complir-se, i quan es planteja un desafiament de trencament tan greu com el que plantegen els independentistes, la Constitució hi és per complir-se i per descomptat l’article 155 i tots els que calgui en el marc de la proporcionalitat però també de la fermesa”
Segons informa Rac1 , el govern espanyol assegura que ho té tot pensat i preparat per impedir el referèndum. Això sí, no vol donar pistes, perquè així agafi la Generalitat per sorpresa i no tingui marge de maniobra. N’ha parlat el portaveu adjunt del PP al Congrés, José Antonio Bermúdez de Castro.
És molt positiu que Ciutadans o el PSOE estiguin al costat del govern espanyol. Espero que hi siguin en les mesures que s’hagin d’adoptar per frenar el desafiament, unes mesures que s’expliquen quan s’hagin d’adoptar .

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 1.6K
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser