Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[TWITTER] Albiol: “Como catalán, sentí auténtica vergüenza”por la “encerrona” de los independentistas al monarca… i esclata la xarxa

Comparteix
0Shares

El PP acusa Puigdemont de provocar les esbroncades al Rei Felip VI en la manifestació contra el terrorisme que es va celebrar aquest dissabte a Barcelona. Així ho ha expressat a ‘El Matí de Cap de Setmana’ el president del PP de Catalunya, Xabier García Albiol, que ha assegurat que “com a català” va sentir “vergonya” per la trampa dels independentistes al monarca en la marxa de la unitat .

“La manifestació en contra del terrorisme, on els independentistes van cridar aquestes bestieses i aquesta barbaritats, a mi el que em provoca és una autèntica vergonya com a català”, ha dit Albiol, perquè la missió d’aquests grups independentistes a la manifestació era la de llançar un missatge internacional.

El dirigent popular ha defensat que els Mossos són “una policia que podem situar al mateix nivell que la Guàrdia Civil o la Policia Nacional”, però que en aquest atemptat han estat utilitzats per la Generalitat com a propaganda del “procés independentista”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

2 Comments

  1. Vicenç Vicenç

    Han manipulat, han enganyat, s’han enriquit a costa dels pobres, han anomenat ministre de defensa un exportador d:armes, o un cristià mentider fins ek moll de l:os, i parlen de vergonya? HA, HA, HA, HA

  2. Com pots sentir vergonya si tu no entens, vergonya és la que tindria què tenir als que trafican en armes no dic qui hu fá …

Deixa un comentari

0Shares