Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Document : Llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República Catalana

Comparteix
81Shares

El projecte independentista que encapçalen els grups de Junts pel Sí i la CUP ja té la seva llei de transitorietat jurídica cap al nou estat independent. Tots dos han registrat aquest dilluns la norma que, en les seves pretensions, ha de garantir un procés ordenat de transició jurídica entre l’Estat espanyol i l’eventual nou Estat català que naixeria si el sí s’imposa al no en el referèndum previst per al proper 1 d’octubre .

La proposició de llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República consta de 89 articles en els quals s’aborden assumptes com el control del territori i els requisits per a la aconseguir la nacionalitat catalana. També s’estableixen els mecanismes de successió de les institucions de l’Estat, i la creació de nous organismes propis en substitució dels del anteriors.

Document 

357411725-Proposicio-de-Llei-de-Transitorietat-Juridica-i-Fundacional-de-La-Republica-1-1

Comentaris
Comparteix
81Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari