Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Una canària triomfa a Twitter amb la seva resposta al “#buenopuesmoltbepuesadios” del Major Trapero

Comparteix
2981Shares

Una canària ha fet esclatar Twitter amb el seu missatge arran de la picabaralla del “Bé, doncs molt bé, doncs adéu” que hi va haver dilluns passat entre el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, i un periodista que va abandonar la roda de premsa en protesta perquè contestava les preguntes en català.

“Sóc canària. viu a Catalunya. Aquí et parlen en l’idioma que tu parlis, sense drames. Deixeu de muntar pelis # buenopuesmoltbépuesadiós “, publicava aquest mateix dia @IrinovaLopez, una canària amb afició a l’escriptura que porta quatre anys vivint a Barcelona.

“Aquí si els parles en català et contesten en català i si parles en castellà et contesten en castellà”, comenta en conversa telefònica Iri a DIARI D’AVISOS. “Vaig veure les tendències de Twitter amb el # BuenoPuesMoltBéPuesAdiós, vaig veure el vídeo i només vaig intentar expressar el que fan els catalans en el seu dia a dia, la meva experiència en els quatre anys que porto vivint a Barcelona; vaig pensar “mare meva la que s’està muntant per fer el que fan tots els catalans diàriament” “, afegeix.

El tuit ha aconseguit gairebé 5.500 retuits i més de 10.000 ‘m’agrada’ a la xarxa social, però a més una gran quantitat de comentaris positius sobre el tema a què fa referència en el seu missatge. “No he tret les notificacions de Twitter al mòbil, però he estat a punt de fer-ho. A l’parell d’hores ja tenia mil i escaig de retuits “, diu Iri.

Comentaris
Comparteix
2981Shares
Segueix-nos!

18 Comments

 1. Anònim Anònim

  Que intoleran et noi,, és digne que foti una patada al cul , tros de ruc

 2. Alex Alex

  Sort en tenim de que gent com tu n’hi ha poca. Carallot!

 3. Anònim Anònim

  Correcto!

 4. Anònim Anònim

  Hombre manda a hacerte un masaje para que te sientas mejor… Somos todos iguales hijos de dios…. Así no hables tonterías o mudate tu a Afganistán y te recuerdas que significa ser cristiano…. Andale…

 5. Catalana100x100 Catalana100x100

  Es nota que no ets català…

 6. Josep Mestres Josep Mestres

  Josep, persones com tu, fan fastic, no ets mes catala, al contrari, dons pena, ets patetic.

 7. Anònim Anònim

  Ets tonto i no ho saps… ni saps escriure ni saps llegir.

 8. per què no comences aprenent a escriure bé en el teu idioma?

 9. raspinell raspinell

  Esta plagado de faltas de ortografia castellana,, ningun catalan ha escrito esto…

 10. Muchos de los hablan no comprenden o no quieren comprender . Los que nunca han conectado en TV3 . Deseaban que que les hablase en su idioma es dificil ,de nacionalidades de los heridos son 32 Paises , televion Catalana TV3 habla siempre en Catalan ,el periodista seguro que tenia los cascos a mano ,pero para tocar las narices no los cojio . Cuando voy un Museo pido unos cascos ,antes tenia que escuchar la misa en Latin y nadie se quejaba y yo he tenido que escuchar ,”hablame en Cristiano ” ( seguro que alguno se fijara en las faltas de hortografía , pues bien en el año 1949 tuve que ir a trabajar , para ayudar en casa )

 11. Joan Barretina Joan Barretina

  Tan català que ets, podries aprendre a escriure bé. Crec que tens una manca de respecte i d’educació.

 12. Anna Anna

  Gracies a curts com tu ens va com ens va!

 13. xavi xavi

  Primer de tot, escriu sense faltes. Després, parles.

 14. Enric Enric

  No fotis noi, per gent com tú anem com anem, respecte i educació, qui ets tú per dir-li quin idioma ha de parlar ningú? Repeteixo, respecte.

 15. Maria Maria

  Yo de castellon vivo en cataluña y nunca he tenido ningun problema al contrario me han acogido y enseñado desde el primer dia,mis 3 hijos han nacido en cataluña y me siento orgullosa de esta tierra y de su gente .He recibido mas afrentas cuando vamos de vacaciones a mi pueblo que aqui en casi 20 años que llevo viviendo asi que lo unico que puedo decir es que basta ya de tantos insultos y que no hablen de lo que no se han molestado ni hen conocer.Orgullosa de Catalunya……mi pais

 16. Gràcies per dir lo que es, no imposem mai al contrari…

 17. josep josep

  ami me importa una merda siets canaria o lu que siguis a catalaunya es parla el catala y si no agrada ten vas a canarias pero respeta en cada regio el seu idioma et quede cla o tes vas a manja platanos.

 18. José Costa José Costa

  Y esto mismo sucede en Mallorca, se suele contestar en el idioma con que se te acomete. Sin gilipolleces, pamplinas ni complejos idiomaticos.

Deixa un comentari