Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La “Carta d’agraïment ” als Mossos i al Govern Espanyol que fa furor a internet

Comparteix
2255Shares

Aquest text està circulant per internet i fa referència a les diferents formes d’actuar entre els cossos de l’estat espanyol i els catalans …

Va de GRÀCIES:
-Gràcies Mossos d’Esquadra per la gran tasca feta amb la màxima rapidesa, el màxim rigor i la màxima professionalitat.
-Gràcies serveis d’emergències i personal sanitari per la vostra professionalitat i dedicació.
-Gràcies Govern de la Generalitat per posar-vos al capdavant en la gestió d’aquesta situació tant súmament delicada i donar la talla en tot moment.
– Gràcies institucions de Catalunya per la impecable gestió de les hores posteriors als atemptats, amb la qual s’ha evitat el nivell 5 d’alerta terrorista i totes les seves conseqüències…
– Gràcies Rajoy per arribar 7 hores tard per parlar-nos d’unitat i solidaritat i demostrar un cop més que no et necessitem per a res.
– Gràcies Soraya per mostrar-nos les veritables intencions de tota la vostra opaca gestió, pujar el nivell d’alerta terrorista a 5 i ocupar places i carrers amb l’exèrcit.
– Gràcies Felip VI per mostrar la teva cara més hipòcrita i cínica, fent-te fotos amb menors als hospitals mentre fas negoci amb la venda d’armes a països que financien grups terroristes.
– Gràcies Ministro Zoido per mostrar la teva enorme incompetència donant per desarticulada la cèl·lula gihadista quan l’autor de la massacre encara era viu i corria lliure.
– Gràcies governs de Madrid per no convocar la junta de seguretat en 8 anys, per vetar l’accés dels Mossos als arxius de l’Europol i per vetar la convocatòria de 500 noves places de Mossos, tot i portar 2 anys en nivell 4 d’alerta terrorista.
– Gràcies mitjans de comunicació estatals per mostrar la vostra cara més professional i sincera intentant relacionar els atemptats gihadistes amb l’independentisme.
– Gràcies un cop més malalts de catalanofòbia per recordar-nos que vatros, en els moments més durs, tampoc ens falleu mai.
– En definitiva, gràcies Estat espanyol i poders fàctics de Madrid per ensenyar-nos que a Catalunya ja no us necessitem per a res i que a pesar de les vostres malifetes, els vostres atacs i els vostres pals a les rodes, estem preparats per ser un estat independent, estructuralment, socialment i mentalment.

Fuente:Facebook https://www.facebook.com/komunalemusic/posts/10214466813372277

Comentaris
Comparteix
2255Shares

9 Comments

 1. Rafa Rafa

  Te ha faltado decir: Y no como OK diario y ES diario que estos sí que son ecuanimes y imparciales.

 2. Marrec Marrec

  Home akets aspnyalots varen tenir bon mestre, en franco

 3. A. Vallejo A. Vallejo

  Parlà d’odi el catalanòfob i potencial genocida.

 4. jaume pons jaume pons

  Crec que no estarien de més publicar publicar també, l’article original, perquè es vegi que no està manipulat,

 5. Anònim Anònim

  Xeeee cuanta merda liem entre tots…..ni espanyols ni catalans….penseu que son germans….i despres de tot aço…xee que trist parlarmos aixi…joder que trist😢😢

 6. Marc Marc

  Tómate la pastilla macho. ¡Estás mal!

 7. Felipe Palma Felipe Palma

  Els Mossos son una policia com cal i els estem molt agraits per la vostra manera de fer la vostra feina. Heu mostrar com treballa La policia catalana. Moltes gracias, i el mon ho sap.

 8. Pep Pep

  como podéis ser tan ruines y miserables. Vuestra odio es tan repugnante como el de Hitler. Sois NAZIS. difamar la verdad. Es lo más miserable q le puede pasar a un ser humano ser tan mentiroso manipuladores como los los de este diario

Deixa un comentari