Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Un Musulmà justifica els atemptats a ” Espejo Público” Antena 3 : “Estem farts dels espanyols , els cristians i …

Comparteix
475Shares

Imatges que ha emès aquest dimecres el programa d’Espejo Público d’Antena 3.
Un dels seus presentadors no va dubtar a acudir a la Canyada de la Mort, un dels pitjors barris de Melilla i on s’han radicalitzat desenes de musulmans. Després de recórrer durant diversos minuts els carrers d’aquesta zona, el periodista i el seu càmera, no dubten a acostar a un grups de musulmans que des del primer moment es posen agressius, negant-se a parlar en excés fins que finalment accedeixen i comença el més preocupant.

“Estem farts de vosaltres, dels espanyols i dels cristians”, comença dient un d’ells. “Ens tenen aquí reclosos, apartats i ens marginen”, afegeix.

El periodista li diu: “Però si tu ets espanyol encara que siguis musulmà”, moment en què un d’ells li contesta: “Jo no sóc espanyol, sóc musulmà”.

“Nosaltres tirem pedres a la policia perquè vénen a molestar-nos. Només volen demanar-nos la documentació i escorcollar-. Ens molesten “, insisteix.

Més tard, després d’un intens debat, un altre d’ells no dubta a justificar els atemptats jihadistes de Barcelona, ​​Cambrils i la resta d’Europa: “És normal. Els musulmans estem fart de vosaltres, dels cristians “i fins i tot amenaça amb agafar un camió:” Jo mateix puc agafar un camió i atropellar persones perquè estic fart de viure així. De no tenir oportunitats per culpa de vosaltres “.

Comentaris
Comparteix
475Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Menuda confecion….espero que la fiscalia actue

Deixa un comentari