Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

L’emotiu detall pel Cos de Mossos d’Esquadra del pare del nen de tres anys que malauradament ens va deixar fa uns dies a conseqüència de l’atac terrorista a les Rambles

Comparteix
586Shares

Gràcies, Andreu Vias Vilà.

“Prèvia autorització us informo del següent:
Aquesta tarda, el pare del nen de tres anys que malauradament ens va deixar fa uns dies
a conseqüència de l’atac terrorista a les Rambles de Barcelona, ha anat a la comissaria de Rubí i ha portat un detall emotiu pel Cos de Mossos d’Esquadra. Una joguina d’un cotxe patrulla dels Mossos i la foto del seu fill. Posteriorment un patruller uniformat l’ha acompanyat a Barcelona. El pare en un moment emotiu s’ha adreçat al company que li feia l’acompanyament i amb la veu entretallada ha expresat un missatge que crec q no ens pot deixar indiferents. Ha vingut a dir:
“A partir d’ara teniu un àngel de la guarda més. Us protegirà quan el necessiteu, com vosaltres heu fet amb tantíssima gent aquests dies. Aquest àngel es el meu fill. Sou la millor Policia del món”
Només volia compartir aquestes paraules i encoratjar-vos sempre a donar el millor de cadascú de vosaltres. Amb la familia, amb els amics, a la vostra feina…
D’aquí uns mesos, unes setmanes o potser uns dies, agraciadament ja no serem notícia, ni estarem a totes les portades, la vida continuarà, però les petjades q ja hem deixat, ningú ens la podrà prendre.
Agraeixo obertament l’esforç, sacrifici i humanitat que heu demostrat especialment aquests dies, però també molts d’altres dies, com heu fet sempre. Estengueu el missatge tant com pogueu si ho considereu oportú … pero no oblideu mai que les persones es recorden pels seus actes i la seva emprenta i la vostra eternament estarà al meu cor i a la nostra gent.
Un humil sergent del Cos de Mossos d’Esquadra.
Sou la millor Policia del món.

J.”

Comentaris
Comparteix
586Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari