Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

L’alcalde d’Alcorcón acusa Colau de “aplanar el recorregut als assassins i ….

Comparteix
0Shares

L’alcalde d’Alcorcón, David Pérez García (PP), ha acusat a l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, d’haver “aplanat el recorregut als assassins” en no col·locar pilons en l’accés de la Rambla pel qual va accedir l’autor del atropellament massiu de dijous passat.

En un tuit, Pérez García adjunta unes imatges de l’homenatge que els Reis, el president Carles Puigdemont i l’alcaldessa van fer a les víctimes, i es pregunta: “¿Algú pot explicar-me de què riu aquesta senyora, després de no haver posat els pilons , aplanant el recorregut als assassins? “. El comentari ha suscitat la indignació de les xarxes socials i alguns han demanat la dimissió de l’alcalde.

No és la primera vegada que l’alcalde d’aquesta localitat madrilenya es veu embolicat en polèmiques. L’any passat va titllar a les feministes de “dones amargades i fracassades”, unes paraules per les que va acabar disculpant-se.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari