Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Major Trapero :”Doncs molt bé, adeu” La resposta als periodistes que es queixaven de les respostes en català i esclata Twitter …

Comparteix
7321Shares

Uns quants periodistes han deixat la conferència de premsa quan el major ha respost en català les preguntes que li formulaven en català.
Alguns periodistes han sortit de la conferència de premsa conjunta del conseller d’Interior, Joaquim Forn, el de Justícia, Carles Mundó, i el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero. Es queixaven que el major contestés en català les preguntes que se li formulaven en català.

Segons informa Vilaweb, Trapero ha intentat explicar el seu criteri a l’hora de decidir en quin idioma responia: ‘Si em fan la pregunta en català, responc en català; si me la fan en castellà, responc en castellà.’

Tot i això, alguns periodistes s’han aixecat per sortir de la sala. En veient això, Trapero ha deixat anar: ‘Doncs molt bé, adeu.’ Aquesta reacció ha estat molt celebrada per alguns usuaris a Twitter

Comentaris
Comparteix
7321Shares
Segueix-nos!

11 Comments

 1. Miquel Miquel

  Molt pero que molt be sr. JOSEP LLUIS TRAPERO en nom meu i de un tant per cent molt gran de Catalans els FELICITEM per la gran feina que els cos de MOSSOS D’ESCUADRA estan fent a CATALUNYA teniu com ja sa pogut veure tot el nostre supor i confiança
  VISCA ELS MOSSOS D’ESCUADRA
  VISCA CATALUNYA

 2. Molt bè. He recordat al coronel Ortega Monasterio autor de la Havanera:” EL MEU AVI”, ….
  …”VISCA CATALUNYA,VISCA EL CATALÀ………”…… i el varen expulsar de la carrera militar ….
  Poc a poc i bona lletra.
  Felicitat, Major.

 3. Àlvar Àlvar

  Em sembla perfecte la reacció del Major, per educació sempre contestem amb l’idioma que ens pregunten. La gran feina de Mossos d’Esquadra que en 3-4 dies han aconseguit enxampar-los a tots, aixo es eficácia. A la minifestació de dissabte, mossos, sanitaris, bombers i veins de la rambla, al cap de davant !!!

 4. Jes RHYCARD Jes RHYCARD

  Estem si fa a o no fa com sempre, com aquells temps de plena foscor franquista en el que la represió lingüística pretenia que la gent s’ avergonyís de la seva lleguna nadiva. La llengua tot i ser important es la forma, és el canal, la manera d entendre’ s. per qui encaera noo s’ ha entertda que hi ha societats pluringües, la catalana, una d’ elles, i que es fan servir de manera espontania al menys dues llengues en paral.lel, i que s’ ho pren com una injuria personal noo entendre una d’ elles, doncs que s’ apunti a una escoal d’ idiomes i aixequi el seu nivell cultural, o bé canviï d’ ofici i noo vagi a rodes de premsa que pguin donar respostes amb una llengua que no domina. Afortunadamente la tecnoinformàtiva s’ ha desenvolupat prou i ve en auxili de qui noo conexient una llengua pot activar una aplicació perque li tradueixi a una de les que conegui de manera automàtica. Abandonar una roda de premsa perque no es coneix el idioma de les respostes avantposa la susceptibil.litat ideológica a la deontologia professional posan en evidencia al no-professional que toca el dos, pobret, preferint parlar d’ oïdes que aprofintant una font d’ informació en viu i en directe.

 5. Albert Espriu Albert Espriu

  Pero encara us estranyeu?
  Això ens ho han fet sempre, que us fa pensar que ara canviaran?
  Som nosaltres que estem acomplexats i no som capaços de reaccionar.
  Quan hi ha alguna actitud valenta la convertim en extraordinaria quan hauria de ser normal.
  “Catalunya només ens té a nosaltres”
  Lluís Companys.

 6. DESTUIU AVASALLEU ENSANGRITEUSI LES MANS PERO MAI DESTUIREU LA RASA DELS CATALANS

 7. Mercè Falcó Mercè Falcó

  Molt bé! Si tots fessim igual s’acabaria la tonteria de tant “imperialismo”. Gràcies per la vostra feina.

 8. Ariadna 2 Ariadna 2

  Perdó Ariadna 2

 9. Ariadna Ariadna

  Si senyor molt ben dit jo també vui una samarreta com aquesta, entenen perfectamen el catalá el que creec que pasa que no volen donar el braç a torçar

 10. Enni Soler Magnet Enni Soler Magnet

  Molt bé Josep Lluis, ets un crak, i sobren les explicacions de Forn, arrivats aquest punt, s’ha de parlar clar, aixó en en un altre pais no passaria, el sentit de patriotisme i respecta per la seva llengua el tenen més arraigat.Felicitats a tots els Mossos per com esteu actuant en relació a l’atemptat.

 11. irene ferrero irene ferrero

  Molt bé !!!!! Sincerament

Deixa un comentari

7321Shares