Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]La president de VOX Madrid(Ultradreta espanyola)es discuteix amb dos musulmans i la conversa s’encén quan els altres …

Comparteix
211Shares

La president de VOX Madrid, Rocío Monestir va ser la convidada especial al programa “Cara a cara”, al costat de Said Bensellam, qui és director del Centre Cultural Islàmic de Villaverde, Madrid.

El propòsit del programa, conduït per Houssein El-Ouariachi, es va orientar cap a la dissertació d’un dels temes més candents que actualment afecta la geopolítica mundial, el fenomen conegut com “islamofòbia”.

Durant la seva intervenció Monestir va al·ludir que en un món amb diversitat de cultures i creences, s’hauria de respectar i considerar la reciprocitat religiosa entre els diferents grups socials.

Va ser evident que les paraules de l’analista política cubà-espanyola va aconseguir posar nerviosos els dos musulmans que es trobaven debatent sobre el tema en el programa.

En les seves paraules, Monestir va expressar:

Resulta que si jo vaig a la Aràbia Saudita, jo no puc anar a una església, jo no puc treure una bíblia, llavors això no és reciprocitat

I els va preguntar als dos representants de la religió musulmana:

Jo vull que a l’Aràbia Saudita, els espanyols puguin viure-hi i construir la seva església

¿Treus una bíblia en Llaurava Saudita i automàticament et treuen del país? i ha afegit “A Espanya es permeten la construcció de mesquites”.

Monestir va defensar la seva posició en contra de “la violència de l’islamisme radical, d’aquells que no respecten els valors a Europa” i ha assegurat “avui hauríem de parlar sobre la persecució dels cristians” i ha afegit “cal defensar la llibertat religiosa”.

Comentaris
Comparteix
211Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari