Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ALERTA]Noves imatges de dos dels presumptes integrants de la cèl·lula jihadista en …

Comparteix
0Shares

Aquestes són imatges captades al peatge de Cambrils i se’ls veu amb dos dels vehicles que haurien fet servir pels atacs de Barcelona i Cambrils.

A primera hora de la tarda de aquest diumenge s’han fet públiques fotos de dos dels presumptes integrants de la cèl·lula terrorista d’Alcanar, una setmana abans dels atemptats. Són imatges de les càmeres de seguretat del peatge de Cambrils de l’autopista AP-7 captades el dijous 10 d’agost.

En les fotografies se’ls veu amb una furgoneta que podria ser la tercera que van llogar i amb el turisme que va servir per a l’atac de Cambrils. La policia treballa intensament per identificar qui són els conductors i si realment coincideixen amb alguna de les 12 persones de la cèl·lula terrorisme.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari